Friday, 8 June 2012

Thank You.

Assalamualaikum Directioner :)
Cepatnya masa berlalu . Harini hari Jumaat.Dan.... minggu depan sekolah . Rasanya baru cuti jee kan? Hishh kerja sekolah pun belum buat lagi. Elehhh kerja Addmath je pon . *baling kerusi* Addmath susah tauu tak? Cikgu Rosdi suruh buat chapter 3,4,and 5. LOL chapter 1,2 pun saya belum buat lagi. Macam kata Tasha "Cikgu tanda buku aku kosong macamtuw jugaklah aku bagi cikgu nnt" Hahahha kejam kauuu do xD Haha sepsep :* Dah lah dah lah takmo cerita pasal sekolah lagi . Tak shonok *lap air mata* Ahhhhh tengok gambar di atas! *kenyit mata* Nampak tak future husband saya? Alah yang pakai baju merah tuw lah ;) 
"Thank you for all the laugh and the tears .You're given me a lot of great memories to remember"
"Thank you for being true to yourselves .I love you"
 "Thank you for making me laugh when nobody else can"
THANK YOU.